Monday, December 3, 2012

Editoriale

Din martie 2011, curg fără oprire editoriale și articole care zugrăvesc grozăvenia numită Paisie, un inculpat pe numele lui neaoș Ion Gheorghe, și nimic nu se întâmplă!
Corb la corb nu-și scoate ochiul!
Cu toate astea, dacă cineva de acolo de sus, nu mă refer la Cer, ci la ăia care se fac că cârmuiesc (cc intenționat, pentru că de fapt cam atât știu să facă), au impresia că pot să ignore faptele la infinit, pe modelul, „câinii latră, caravana trece”, ei bine, cânii ăștia care latră pe aici sunt din aia care se țin scai de caravană, și vor lătra interminabil, din ce în ce mai tare!


Din nefericire, și aici Scriptura are dreptate, pentru că inculpatul face eforturi considerabile să-și ascundă negreala, întunecimea, sub o aură de lumină, ca să păcălească pe toată lumea! 
Nu la festivități îl puteți cunoaște pe diavolul din Banat (pentru că acolo are etichetă patristică), ci în rutină, în relațiile cu cei cărora, chipurile, ar trebui să le fie părinte, și nu stăpân! Aici se vede de fapt adevărata față a măscărului! Rău, răzbunător, zeflemitor, închipuit, măreț, invidios, prost, hoț, tâlhar, abuzator, mincinos, violent, isteric, manipulator, complotist, un adevărat diavol împielițat!
Restul - slujbe smerite, slujbe angelice - poze pentru fraieri!

1 comment:

  1. O, cat adevar grait-ai ariziaristule!
    numai prietenii adevarati stiu si de ce...!
    "cand nu vom mai putea rabda"...

    ReplyDelete